Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

 ΣΚΛΗΡΗ  ήταν η απάντηση του μοναδικού υποψήφιου για την προεδρία της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένου, στην επίθεση που του έκανε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ευβοίας, Γιάννης Παπακωνσταντίνου, μέσω του Facebook.

«Υπομονή και κουράγιο, Γιαννάκη. Πολύ γρήγορα θα καταλάβεις ότι το ποδόσφαιρο είναι κάτι πολύ μεγάλο για εσένα και τα προσόντα σου. Όσο για τη σύσταση των περιφερειακών Ενώσεων, που έχεις στη φαντασία σου, άσε καλύτερα να αντισταθούν αυτοί που μπορούν», ξεκαθάρισε ο Βαγγέλης Γραμμένος, απαντώντας στα λεγόμενα του πρώην στελέχους της ΕΠΟ περί εξαφάνισης των «μικρών» Ενώσεων στο άμεσο μέλλον.

Να  η  πρωινη τοποθέτηση του Γιάννη Παπακωνσταντίνου στο Facebook:

 

«Επισήμανση SOS !!!

 

Προς ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΕΝΩΣΕΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ.

 

Μετά απο την ανάγνωση άρθρου στο Spor FM 94,6 θα πρέπει να αντιληφθούμε όλοι οι πρόεδροι των Ενώσεων οτι οι μικρές ενώσεις λαμβάνουν τέλος αν δεν συσπειρωθουμε προς αυτή την κατεύθυνση για αντιμετώπιση της κατάστασης, και το πιστεύω μου ειναι οτι ο Συνάδελφος Κος ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ Β. Έχει ταυτιστεί με πολιτεία κ τις προσταγές τους και δεν δύναται πλέον να αντισταθεί !!!

Όσο ειναι νωρίς ας συστρατευτούμε και ας αφήσουμε στην άκρη τις προσταγές των εξυγιαντων και ας σώσουμε το τεράστιο έργο που κάνουμε στο Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο !

ΥΓ. Η ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ αριθμεί στα 120 Σωματεία και συγκαταλέγεται στις 8 Μεγαλύτερες ενώσεις της Ελλάδας !!!»