Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Δελτίο Τύπου εξέδωσε η ΕΠΣ Καρδίτσας στο οποίο αναφέρεται στα τελευταία γεγονότα σχετικά με το αθλητικό κέντρο της Ένωσης στην περιοχή του Αγίου Νικολάου.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου:

ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΕΠΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ Ο ΛΟΓΟΣ

Το μέσον που εκπέμπει μία είδηση ή πληροφορία ονομάζεται πομπός και εκείνος που τη λαμβάνει δέκτης. Εννοείται δε ότι αυτή μεταδίδεται ή αναμεταδίδεται σωστά και αυθεντικά χωρίς παρεμβολές και παράσιτα, χωρίς αλλοίωση των πραγματικών γεγονότων, χωρίς σάλτσες και μπαχαρικά και προ πάντων χωρίς πηχυαίους και βαρύγδουπους τίτλους, που στόχο έχουν να αποσπάσουν την προσοχή των δεκτών, να περάσουν το υποκειμενικό και όχι το αντικειμενικό, την σκοπιμότητα και πολλές φορές την εμπάθεια και τέλος την διαφήμιση που είναι απαραίτητη, αλλά και την παραπληροφόρηση ή προπαγάνδα.

Η παραπάνω αναφορά δεν αποτελεί μάθημα για κανένα. Απολύτως κανένα. Είναι όμως προειδοποίηση προς κάθε κατεύθυνση ότι οι φύλακες έχουν γνώση…

Συγκεκριμένα:

Ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας του Δήμου Καρδίτσας Σωτήρης Αντωνίου, πρωτομάστορας στο συγκεκριμένο ζήτημα που ανέκυψε, καθότι όχι μόνο δεν καθάρισε τα χόρτα ως όφειλε τον Ιούνιο 2015, αλλά από εμπάθεια και μόνο προς το πρόσωπο του Προέδρου και γενικά προς την ΕΠΣΚ, έστειλε και υπηρεσιακό έγγραφο για να λάβει εξώδικη διαμαρτυρία, αφού όλες οι προηγούμενες Διοικήσεις του Δήμου, τα καθάριζαν. Δήλωσε ότι δεν γνώριζε ότι το ένα κτίριο δεν έχει οικοδομική άδεια, αλλά το 2010 εισηγήθηκε ως Αντιδήμαρχος την Άδεια Λειτουργείας Ιατρείου στον χώρο αυτό, δηλώνοντας ευθαρσώς ότι «ολόκληρος Δήμαρχος (πρώην) δεν γνώριζε, θα γνώριζα εγώ;» Διερωτήθηκε μάλιστα «για ποιο αθλητικό κέντρο μιλάμε; Αυτό είναι ζούγκλα, τη ζούγκλα θα καθάριζα»

Υπενθυμίζουμε για μια ακόμη φορά την ενεργό συμμετοχή του στις Εκλογές της ΕΠΣΚ του Φεβρουαρίου 2015, με το ψηφοδέλτιο της παράταξης «Συμμαχία για το Ποδόσφαιρο» διευθύνοντας το νευραλγικό πόστο της διανομής αθλητικού υλικού (στολές, μπάλλες, κλπ) σύμφωνα με τις μαρτυρίες σωματείων και τις επίσημες καταγγελίες στη Δικαιοσύνη.

Ο Δευτερομάστορας της υπόθεσης, Δημοτικός Σύμβουλος και μη εν ενεργεία Ρέφερι της ΕΠΣ Τρικάλων Ηλίας Χατζής, με αφορμή την μη καθαριότητα των χόρτων του Ιουνίου, κινούμενος και αυτός από εμπάθεια ξέφυγε από τα όρια της καθαριότητας των χώρων και κατήγγειλε την αδειοδότηση των εγκαταστάσεων, έργο το οποίο έγινε από τις προηγούμενες διοικήσεις της ΕΠΣΚ και του Δήμου Καρδίτσας, χωρίς να έχει σχέση με αυτά κανένα πρόσωπο του σημερινού Δ.Σ. της ΕΠΣΚ.

Γιατί άραγε επέλεξε το έτος 2015 να καταγγείλει όλα αυτά, με τόσο μένος κατά της τοπικής Ένωσης και της ΕΠΟ; Προφανώς έχει κοντή μνήμη καθότι και ο ίδιος  εκπαιδευόταν στον συγκεκριμένο χώρο πριν από χρόνια.

Σε ότι αφορά τώρα την αναφορά του Πρώην Δημάρχου κ. Παπαλού, ότι δήθεν δεν γνώριζε το καθεστώς αδειοδότησης, δεν έχουμε τίποτα να σχολιάσουμε, παρά να του θυμίσουμε ότι κατά την επίσκεψη του πρ. Υπουργού Αθλητισμού κ. Αδριανού σε ημερίδα της Ένωσής μας με σκοπό να δώσει λύση στην ολοκλήρωση των έργων στο Αθλητικό Κέντρο, όχι μόνο έλαβε γνώση, αλλά, πήρε και κατευθύνσεις από τον Υπουργό για την νομιμοποίηση των αθλητικών εγκαταστάσεων με νομοσχέδιο που κατέθεσε ο ίδιος, για τις αθλητικές εγκαταστάσεις των Δήμων όλης της χώρας.

Τέλος, θέλουμε να κάνουμε γνωστό σε όλους τους συμπολίτες μας και στη φίλαθλη κοινή γνώμη, την απαράδεκτη συμπεριφορά του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Κλεομένη Γιαννέλου, άνθρωπο του αθλητισμού (πρώην Διαιτητής) ο οποίος διέκοπτε συστηματικά μόνο τον Πρόεδρο της ΕΠΣΚ Μανώλη Παλάσκα, κάνοντας παράλληλα και μαθήματα συμπεριφοράς και χρησιμοποίησης εκφράσεων, που κατά τη δική του προσωπική ερμηνεία δεν είναι ευπρεπείς. Γιατί άραγε;

Είναι προσβολή ή απρεπής έκφραση όταν αποκαλείται κάποιος Τρικαλινός Ρέφερι, αφού είναι μη εν ενεργεία Διαιτητής της ΕΠΣ Τρικάλων;

Είναι άραγε και για τον ίδιο προσβλητική ή απρεπής μια προσφώνηση «μη εν ενεργεία ρέφερι Καρδίτσας», για την προσφορά του στην Διαιτησία της Καρδίτσας και όχι μόνο;

Κατά την ταπεινή μας άποψη είναι μόνο σκοπιμότητα εκ μέρους του.

Εμείς πάντως από την πλευρά μας, αναγνωρίζουμε την προσφορά του, τον θεωρούμε μέλος της αθλητικής οικογένειας της Καρδίτσας και τον συγχωρούμε για όλα αυτά, καθώς και για τις επιθέσεις σε μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΣΚ, σε εκπροσώπους σωματείων και σε εκπροσώπους οργανωμένων φιλάθλων της πόλης μας.

Διαπιστώσαμε την έλλειψη ψυχραιμίας του, καθώς και τις βιολογικές του αντοχές, κατά την εκπλήρωση των καθηκόντων του.

Το Δ.Σ. της ΕΠΣΚ σε συνεδρίασή του την Πέμπτη 8/10/2015 αφού πρώτα έλαβε γνώση όλων των δεδομένων, των υποχρεώσεών του και των δικαιωμάτων του, αποφάσισε ομόφωνα και εξουσιοδότησε τον Πρόεδρο κ. Μανώλη Παλάσκα να μεταβεί στην ΕΠΟ και να ενημερώσει τους αρμοδίους για το θέμα.